BOU DESIGN STUDIO

Şebnem Buhara, Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden mezun olmuş seçkin bir mimardır. Eğitimi devam ederken, 1998 yılında, BOU Design Studio’yu kurarak mimari bütünlük ve zarafeti harmanlayan üretken kariyerine adım atmıştır.

BOU Design Studio, hem mimari projeler hem de yaşam tarzı objeleri yaratan çok disiplinli bir tasarım markasıdır. Şebnem Buhara’nın vizyoner rehberliğinde, stüdyo mühendislik hassasiyetini titiz işçilik ve özel sanatla kusursuz bir şekilde harmanlamaktadır.

BOU Design Studio, yenilik ve zamansız zarafeti içeren, müşterilerimizin benzersiz kimliklerini yansıtan kişiselleştirilmiş ortamlar yaratır. Her tasarım geleneksel sınırların ötesine geçerek estetik ve işlevsellikte yeni standartlar belirler.

İster samimi konut alanları, özenle seçilmiş butik oteller veya markalı kurumsal ortamlar tasarlıyor olsun, BOU Design Studio yenilik ve zarafetin simgelerini yaratmaya adanmıştır. Her proje, Şebnem Buhara’nın detaylara olan tutkusunu ve form ile işlevi harmanlama konusundaki kararlılığını sergiler; müşterilerinin sofistike taleplerini karşılamak için özel çözümler ve zarif tasarımlar kullanır.